Timmerwinkel.nl

Over Ons

Graag introduceer ik mijzelf: ik ben Jurgen Ozinga Jr. van de Timmerwinkel in Den Haag. Onze Timmerwinkel is alweer zo’n veertig jaar een begrip. Ontstaan uit de antiekwinkel en restauratiewerkplaats van mijn ouders is de Timmerwinkel in de afgelopen vijf en twintig jaar doorgegroeid en gespecialiseerd in houtbewerking. Onze specialiteit is het op maat produceren van alle voorkomende lijsten, draaiwerk en kozijnen. Dat doen wij zowel voor particulieren die hun eigen huis opknappen als professionals die renovatie van woonhuizen en kantoren maar evenzeer in restauraties van monumenten uitvoeren. Door onze kennis van het ambacht zijn wij in staat om heel gericht bij te dragen aan deze projecten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van bijzonder opdrachten. Op ons website hebben wij een paar van onze bijzondere projecten gedocumenteerd.

In de onze werkplaats beschikken wij over ruim 20 (1) – moderne en historische – machines voor houtbewerking. Daarmee beschikken wij over alle technieken om het hout te kunnen bewerken. Wij zijn dan ook in staat om zowel kwalitatief als kwantitatief te presteren. Hoe unieker en specifieker de opdrachten zijn hoe uitdagender het wat ons betreft is. De Timmerwinkel is dé specialist in houtbewerking en wij stellen onze kennis graag dienstbaar aan uw project. Neem gerust een kijkje in onze werkplaats.

Wij stellen eisen aan de kwaliteit van ons hout maar ook aan de manier waarop het ontgonnen wordt. Met eigen ogen heb ik mij tijdens een bezoek aan het tropisch regenwoud in Brazilië en Suriname overtuigd dat ons hout, zowel voor de natuur als voor de mensen die dit ontginnen, op een eerlijke wijze gebeurt. Het is daarom dat wij met overtuiging alleen gegarandeerd en gecertificeerd hout gebruiken dat het keurmerk FSC heeft.

Wilt u een informatie? Stuur gerust een mail met omschrijving van uw wensen naar ozinga@timmerwinkel.nl

Jurgen Ozinga Jr.