Galileïstraat, Den Haag: Vervanging kozijnen, ramen en deuren

De Timmerwinkel is gespecialiseerd in het maken van kozijnen, ramen en deuren. Een van de vele voorbeelden kunt u vinden in de Galileïstraat in de Regentessekwartier in Den Haag. In opdracht van een particuliere opdrachtgever de kozijnen, ramen en deuren vervangen.  Wij laten het u graag zien als een illustratie van de kwaliteit van ons werk.

In de Galileïstraat gaat het om een drietal – naar buiten draaiende – stolpramen, één stel stolpdeuren en één gewone deur. De kozijnen, ramen en deuren zijn door ons in het werk opgemeten en in onze werkplaats op onze CNC-houtbewerkingsmachine vervaardigd. Deze computergestuurde machine garandeert dat onze producten precies op de juiste maat kunnen worden geproduceerd. Voor de kozijnen, ramen en deuren is gebruik gemaakt van Sapupira, een Zuid-Amerikaanse houtsoort die door zijn duurzaamheid bij uitstek voor dit werk geschikt is. In de deuren en de ramen is gebruik gemaakt van het HR++Glas wat een hoge isolatiewaarde garandeert. Voor de vakverdeling in de ramen is gebruik gemaakt van door ons vervaardigde Wiener Sprossen.

De materialen voor kozijnen, ramen en deuren zijn in onze werkplaats op voorraad aanwezig zodat er altijd sprake is van een korte levertijd. De vervanging van de deuren en de kozijnen, inclusief de afwerking, namen drie dagen in beslag.